Groen Wit beteugeld VV Oosterhout in slotminuut 4-4 Assisitent scheidsrechter Mi…

[ad_1]
Groen Wit beteugeld VV Oosterhout in slotminuut 4-4
Assisitent scheidsrechter Mimoun Al Morabit van Groen Wit vervult negatieve hoofdrol.

Vandaag op het programma voor VV Oosterhout de altijd lastige uitwedstrijd tegen Groen Wit uit Breda. De wedstrijd vandaag stond onder leiding van de heer Timmers, die waarschijnlijk de Cooper test dit jaar had over mogen slaan, conditioneel kon de goede man geen potten breken. Gelukkig hadden beide teams hier mee te maken.
De eerste helft had in de twaalfde minuut al op 0-2 kunnen staan als Derek Brison en Marouane Bouchti meer geluk hadden gehad echter als!!!!
De wedstrijd werd ontsierd door het gedrag van de assistent-scheidsrechter van Groen Wit de heer Mimoun Al Morabit. Hij sloeg Derek Brison met zijn vlag na een opmerking over zijn vlaggen en daarna nota bene nog een supporter. Scheidsrechter Timmers trad hier niet tegen op en dit is een hybris (oud Grieks), gelukkig Groen Wit zelf wel en ze wisselden hem voor Bert de Haan. Volgende week zal hij echter wel weer vlaggen!!!

Grote kansen: meteen na het fluitsignaal was er al een grote kans voor Derek hij werd op rechts gelanceerd, hij vond echter Scott Colkin op zijn weg, die hem het scoren belette. Een tiental minuten later slalomde Marouane door de Groen Wit defensie zijn schot werd eveneens gepareerd. In dezelfde minuut de 2de opgelegde kans voor Derek wederom Scott Colkin de sta in de weg.
Strafschop: De eerste grote mogelijkheid voor Groen Wit diende zich even later aan Ramon Everduim tikte de bal voor hem langs de goede kant van de paal. Gelukkig stond de scheidrechter te ver weg om dit waar te kunnen nemen.
In de 25ste minuut maakte Baris een opzichtelijke overtreding in de 16 meter en de bal ging terecht op de stip. Ramon Everduim ranselde de bal echter fabuleus uit zijn doel. De hoekschop hierna leverde niets op.
Twee minuten: Tarik Maamar kende deze wedstrijd zijn dolle 2 minuten en hierin scoorde hij twee keer, de eerste op aangeven van Yeswindum en de tweede op aangeven van Derek.
Tegengoal: In de 4oste minuut een fout in de Oosterhoutse defensie en Ahmed Zerouali profiteerde van dit buitenkansje 1-2. Dit was tevens de ruststand.
Lekker begin: meteen na de hervatting bracht Tarik Marouane in stelling die bekwaam de 1-3 binnenkopte. VV Oosterhout wisselde de moegestreden Tarik voor Ryan Snoeren. Groen Wit kwam in deze fase via Ashraf Mejout op 2-3
Stijn Biemans: op driekwart van de wedstrijd kwam Ryan in balbezit Ryan passeerde zijn tegenstander en bracht Stijn in stelling. Deze gleed eerst nog uit maar met een reflex stond hij weer op en rondde bekwaam af.
Vervelend incident: hierna vond het vervelend incident plaats en raakte VV Oosterhout wat van slag. Volgens de assistent van VV Oosterhout werd de derde treffer gescoord vanuit buitenspel, na overleg met Timmers kon ook deze zijn vlag overdragen aan Henk Coenraadts.
Tot overmaat van ramp scoorde Ahmed Zerouali diep in blessuretijd ook nog de 4-4.
Volgende week de uitwedstrijd tegen RWB in Waalwijk adres: Sportpark De Gaard, de Gaard 1, 5146 AW, Waalwijk aanvang 14:30

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.