Vier aanhoudingen na vechtpartij op voetbalveld vv S.C.O. Na een vechtpartij ti…

[ad_1]
Vier aanhoudingen na vechtpartij op voetbalveld vv S.C.O.

Na een vechtpartij tijdens een voetbalwedstrijd aan de Elskensweg in Oosterhout moest de politie er aan te pas komen om de gemoederen tot bedaren te krijgen. Een liep bij de vechtpartij een gebroken neus op. Uiteindelijk werden er vier personen aangehouden.

Zaterdag 4 maart om 17.15 uur werd de politie naar het voetbalterrein geroepen. De spelers van twee voetbalploegen (v.v. S.C.O uit Oosterhout en S.V.G uit Tilburg) waren vlak voor het einde van de wedstrijd slaags geraakt met elkaar na het uitreiken van een gele kaart aan een S.V.G. speler. Tijdens de vechtpartij werd S.C.O. speler (19) dusdanig geraakt dat hij zijn neus brak. Na het aanhoren van de verhalen van beide partijen besloot de politie vier personen aan te houden voor hun deelname aan de openlijke geweldpleging. Dit betroffen Tilburgers van in de lijftijden van 18, 19 en 20 jaar.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.