Politie komt met het Mobile Media Lab naar Oosterhout Op zaterdag 11 maart en z…

[ad_1]
Politie komt met het Mobile Media Lab naar Oosterhout

Op zaterdag 11 maart en zaterdag 18 maart 2017 staat het innovatieve Mobile Media Lab van de politie in Oosterhout. Met deze testtruck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte, rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar de ervaringen van burgers met de digitale dienstverlening van de politie.

MMLDe politie rijdt met de testtruck door Nederland om onderzoek te doen naar de mening van burgers over de digitale dienstverlening van de politie: wat vindt u van het gebruik van social media door de politie, de kwaliteit van de internetaangifte, de informatie in de politie app etc? De burgerpanels in de truck leveren input op voor het verbeteren van de (digitale) dienstverlening van de politie. Onderzoeken richten zich voornamelijk op de bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van verschillende digitale kanalen.

In gesprek over samenwerking
In Oosterhout wil de politie met de buurtbewoners in gesprek over samenwerking. Op 11 maart gaat het specifiek over de samenwerking tussen de politie en de gemeentelijke handhavers. Het MML staat dan op het Basiliekplein. Op 18 maart staat het lab bij de Pannenhoef, aan de Wilhelminalaan. Daar wordt die dag een veiligheidsbeurs gehouden, waaraan onder andere de buurtpreventieteams meedoen. De politie wil het dan in het MML hebben over de samenwerking tussen de politie en de buurtpreventieteams en onderzoeken of er qua communicatie nog wensen of aanbevelingen zijn.

Praktisch
Alle inwoners van de gemeente Oosterhout zijn welkom om mee te werken aan de onderzoeken.
U bent op zaterdag 11 maart 2017 van 10.00 uur tot 17.00 uur op het Basiliekplein van harte welkom in het Mobile Media Lab. Ook zal er op zaterdag 11 maart en live radiouitzending zijn van Oosterhout Vandaag vanaf het Basiliekplein tussen 15.00 en 17.00 uur? zaterdag 18 maart kunt u op de Wilhelminalaan van 10.30 uur tot 16.00 uur terecht in het onderzoekslab. Beide dagen zijn behalve diverse wijkagenten ook gemeentelijk handhavers en afgevaardigden van buurtpreventieteams aanwezig. Ook aan de kleintjes is gedacht, u kunt uw kind fotograferen op een politiemotor.
Wilt u meer weten over het MML? Klik dan hier.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.