Kledinginzameling Hebt u kleding waar u van af wilt? Schoenen? Of ander textiel…

[ad_1]
Kledinginzameling

Hebt u kleding waar u van af wilt? Schoenen? Of ander textiel?

Binnenkort kunt u textiel eenmalig gratis aanbieden op de aanbiedplaats bij u in de buurt. U ontvangt nog een brief met de precieze datum en een speciale zak waar u de textiel in kunt aanbieden. De textiel wordt opgehaald door Sympany. Sympany is een textielinzamelaar die de opbrengsten gebruikt om mensen in Afrika en India te helpen.

Wat mag er in de zak?
Alle soorten schoenen, beddengoed, broeken, dekbedovertrekken, dekens, gordijnen, handdoeken, hemden, jassen, jurken, knuffels (schoon), kousen, kussenslopen, lakens, onderkleding, petten, poetsdoeken, pyjama’s, riemen, rokken, schoenen, servetten, shawls, sokken, stropdassen, tafellakens, tassen, theedoeken, truien, t-shirts, vesten, vitrage, washandjes, woontextiel, zwemkleding. Textiel met een vlekje of scheurtje is ook welkom, behalve als textiel erg vervuild is met verf of olie. Matrassen en dekbedden neemt Sympany niet mee.

Meer informatie?
Meer informatie over Sympany vindt u op www.sympany.nl. Meer informatie over de afvalinzameling in Oosterhout vindt u op onze website: www.oosterhout.nl > inwoners > afval. Hebt u vragen, dan kunt u bellen naar het gratis informatienummer van de Helpdesk Afval: (0800) 333 66 99. De Helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 18.00 uur.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.