VV Oosterhout bekert ronde verder winst na strafschoppen Voetballen op het kunst…

[ad_1]
VV Oosterhout bekert ronde verder winst na strafschoppen
Voetballen op het kunstgras van SCO is als zwemmen in water van 29,5℃

Dinsdag 7 maart op het programma voor VV Oosterhout de bekerwedstrijd tegen TSV Pelikaan uit Zwijndrecht, uitkomend in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal.
Voor de mannen van Jorco de Kok de mogelijkheid om de kater van afgelopen zondag van zich af te spelen.
VV Oosterhout begon overtuigend aan de wedstrijd en creëerde zichzelf een paar kansen, in de eerste fase van de wedstrijd kreeg ook TSV Pelikaan een paar goede kansen en Ramon Everduim moest in de eerste helft twee keer handelend optreden.
De tweede helft was gezapig, VV Oosterhout wilde wel maar kwam op een schot van Stijn Biemans na niet in de buurt van Jordi Lingen. Joeri Simons had met iets meer geluk de wedstrijd in de slotminuut kunnen beslissen, de verdediger was echter 2 koppen groter en kopte de bal weg.
In de penalty reeks werd het 4-4 (wat heeft VV Oosterhout daar toch mee). De beslissende werd gemist door Anouar Said van TSV Pelikaan, Raymon Raams schoot VV Oosterhout een ronde verder.
Eerste wapenfeiten: na vijf minuten aftasten was het Ryan Snoeren die de bal vanaf links hard inspeelde op Yeswindum Gire deze dwong de keeper tot ingrijpen en hij tikte de bal naast. Er volgde nog een schot op doel na een kort genomen hoekschop maar ook die leverde niet het gewenste resultaat op. TSV Pelikaan had even later een kans toen Sharog Susani vrij mocht aanleggen en Ramon tot ingrijpen dwong.
Katachtige reactie: Het was Jesper Nossent die Ramon tot de belangrijkste redding in de reguliere speeltijd dwong, zijn geplaatste schot vanaf links werd uit de rechterbovenhoek geranseld. Verder waren er de eerste helft nog mogelijkheden voor Yeswindum, Stijn en Ryan, deze schoten gingen echter naast of over. Ruststand 0-0.
Verdere verloop: de tweede helft was VV Oosterhout de bovenliggende partij, TSV Pelikaan wilde wel maar kon geen vuist maken. Stijn Biemans schoot uit een vrije tap rechts over en een mooie schuiver verdween links naast de paal. In de slotminuut de eerder aangehaalde mogelijkheid van Joeri Simons.
Arbitrale trio: onder leiding van de onberispelijk leidende Collé, konden de teams zich opmaken voor de pingels.
Penaltyreeks: Voor de reguliere reeks van 5 traden voor TSV Pelikaan aan: Erwin van Dis, Achraf Bouchrit, Lerry Overgauw, Sharog Susani en Daniel Munoz. Voor VV Oosterhout traden aan: Marouane Bouchti, Ryan Snoeren, Tarik Maamar, Stijn Biemans en Kevin van den Heijkant.
Voor TSV Pelikaan miste Daniel Munoz en voor VV Oosterhout Stijn Biemans.
De beurt nu aan Said Anouar van TSV Pelikaan om zijn penalty te nemen, hij miste door de paal te treffen. De last nu op de schouders van Raymon Raams van VV Oosterhout. Raymon schoot onberispelijk binnen en VV Oosterhout een ronde verder. Volgende tegenstander in de beker zaterdag hoofdklasser Hoek uit Hoek[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.