Twee stelende meisjes (15 en 16 jaar) slaan winkelmedewerkster en omstander op A…

[ad_1]
Twee stelende meisjes (15 en 16 jaar) slaan winkelmedewerkster en omstander op Arendshof

Twee meisjes (15 en 16 jaar oud) zijn betrapt bij winkeldiefstal. Zij verzetten zich hevig toen een medewerkster van de winkel hun tas wilde inspecteren.

Twee meisjes werden woensdag 8 maart om 16.30 uur door een medewerkster van een schoenenzaak betrapt op winkeldiefstal omdat het alarm van de detectiepoortjes afging toen zij de winkel uitliepen. De medewerkster sprak de meiden hierop aan en wilde de tas van één van hen inkijken. Het meisje sleurde daarop de medewerkster met tas en al de winkel in het Arendshof uit. Een omstander schoot te hulp. Beiden werden daarop geslagen en geschopt door de twee jonge dievegges. Met hulp van een beveiliger lukte het uiteindelijk het tweetal onder controle te krijgen. In hun tassen zaten meer spullen afkomstig van winkeldiefstal. De meisjes zijn aangehouden en ingesloten in het cellencomplex voor verhoor.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.