Zes meisjes aangehouden voor vernieling en bedreiging in Oosterhout Zes meisje…

[ad_1]
Zes meisjes aangehouden voor vernieling en bedreiging in Oosterhout

Zes meisjes (13, 14, 14, 15, 15 en 17) zijn aangehouden voor vernieling en bedreiging.

Een medewerker van een instelling aan de Bredaseweg belde woensdagavond rond 22.00 uur de meldkamer van de politie. In de instelling gooide een groep van zes meiden met huisraad. Ze richten een enorme ravage aan.

Medewerkers en beveiligers vreesden voor hun veiligheid en wachtten in een ander deel van het gebouw tot de politie arriveerde. Agenten en ook een hondengeleider gingen naar binnen. Zij hielden alle zes de meiden aan voor bedreiging en vernieling.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.