PostNL past netwerk brievenbussen in gemeente Oosterhout aan PostNL past de ko…

[ad_1]
PostNL past netwerk brievenbussen in gemeente Oosterhout aan

PostNL past de komende tijd in gemeente Oosterhout het netwerk van brievenbussen aan. De reden voor de aanpassing is dat we in Nederland steeds minder post versturen.
Brievenbussen die weinig worden gebruikt, verwijderen of verplaatsen we naar plaatsen waar veel mensen komen zoals winkelcentra, supermarkten of locaties aan het begin van een woonwijk.

Voor iedereen bereikbaar
Over de veranderingen is PostNL in gesprek geweest met de gemeente en een lokale vertegenwoordiger van belangenorganisaties zoals ANBO, Unie KBO, PCOB, I(e)derin en LvKK. Samen is gekeken of brievenbussen voor iedereen bereikbaar blijven. Ook voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Brievenbussen bij ziekenhuizen en zorginstellingen blijven om die reden dan ook staan. Ook het aantal verlaagde brievenbussen blijft ongewijzigd. Bij het bepalen van de locaties houden wij rekening met de afstandseis voor brievenbussen zoals vastgelegd in de Postwet.

Veranderingen
Vanaf 13 maart 2017 voeren we de eerste veranderingen in het netwerk van brievenbussen in Noord-Brabant door. In de gemeente Oosterhout blijven 24 brievenbussen, verdwijnen 32 brievenbussen en komen er 5 brievenbussen nieuw bij.
Op welke locaties brievenbussen blijven, staat in het bijgevoegde overzicht. De aanpassingen zijn 23 juni 2017 gerealiseerd.

Meer informatie
Als een brievenbus vervalt, wordt dit minimaal drie weken van tevoren op de betreffende brievenbus zelf aangegeven. Bewoners ontvangen op het huisadres een brief met informatie over de veranderingen.
Informatie is ook te vinden op postnl.nl/brievenbus. De locatiewijzer op deze pagina helpt bij het vinden van de dichtstbijzijnde brievenbus.


[ad_2]

Source

1 Comment

  1. Ik geef mijn reactie. Ik vind het ten eerste schandalig dat er een hoop brievenbussen zijn weggehaald.ook veel moeilijker te berijken voor oudere mensen die slecht ter been zijn.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.