Vandaag stond Oosterhout Vandaag op Zaterdag compleet in het teken van het thema…

[ad_1]

Vandaag stond Oosterhout Vandaag op Zaterdag compleet in het teken van het thema Veiligheid. In een tijdelijke studio naast het Mobile Media Lab van de Politie vond van drie tot vijf een uiteenlopende uitzending plaats. Met gasten als Nardy Kaptein en Burgemeester Huisman, buurtpreventieteams en burgers, spraken Ad Evers en Peter de Hoogh over het thema Veiligheid in Oosterhout. Ook op TV gaven de Burgemeester en wijkagent een reactie op deze middag. Check deze video voor diverse reacties! Vanmiddag ook op ORTS TV te zien in het programma Oosterhout Vandaag op TV.[fb_vid id=”1313910365341938″]
[ad_2]

Source

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.