Jett Rebel, Van Dik Hout & Kovacs op Parkfeest 2017 Start voorverkoop zaterdag …

[ad_1]
Jett Rebel, Van Dik Hout & Kovacs op Parkfeest 2017

Start voorverkoop zaterdag 18 maart

De artiesten die optreden op het Parkfeest op vrijdag- en zaterdagavond zijn nu allemaal bekend. De vrijdagavond is de ‘tribute-night’ met een hele avond bekende nummers voor jong en oud; een feest van herkenning onder het genot van een drankje in het Slotpark. Het zaterdagavondprogramma staat als een huis; afwisselend, verrassend met onder andere Jett Rebel, Van Dik Hout, Kovacs en het verrassende Txarango. Deze Spaanse feestband laat in eigen land stadions gevuld met 60.000 man springen en dansen op hun afwisselende muziek. Vol vuur, passie en swingende heupen brengen zij een mix van Latijns-Amerikaanse ritmes, ska, reggae en dub. De voorverkoop van de kaarten en passe-partouts start zaterdag 18 maart bij Pondok Makan Yati, Heuvel 3.

Vrijdag 16 juni
De vrijdagavond is zoals gezegd de zogenaamde ‘tribute-night’. Bekende artiesten worden door uitstekende ‘tribute-bands’ gecoverd. Hierdoor klinkt er de hele avond bekende muziek voor jong en oud. De bands die deze avond optreden zijn:
– Joe Cocker Tribute by Maddogs & Englishband
– Deep White (tribute to Deep Purple & Whitesnake)
– Bruno Mars Tribute (UK)
– Pearl Jamming (tribute to Pearl Jam)
– Tribute 2 Bob Marley by Rootsriders
Bruno Mars Tribute komt uit het Verenigd Koninkrijk en treedt voor het eerst in Nederland op tijdens het Parkfeest. Een echte primeur dus! De kaarten voor de vrijdagavond kosten € 11,50. Het programma start om 19.00 uur, park open om 18.00 uur.

Zaterdag 17 juni
Het programma van de zaterdagmiddag- en avond is dit jaar uitgebreider dan ooit. Oudere, bekende namen, nieuwe maar uiterst hippe namen, van rauwe muziek tot feestmuziek; alles komt voorbij. Het programma start dit jaar dan ook al om 15.30 uur en knalt er gelijk in met een groot artiest. De artiesten die zaterdag optreden zijn:
– The Common Linnets
– Jett Rebel
– Txarango
– Kovacs
– Van Dik Hout
– Nielson
– Kraantje Pappie
– AVI ON FIRE
– Jacle Bow (België)
De volgorde en precieze tijden worden op een later moment bekend gemaakt. Het ‘Eerst-eten-laantje’ zal ook dit jaar zorgen voor goed eten tijdens het Parkfeest, zodat iedereen zaterdagmiddag al op tijd aanwezig kan zijn en tussendoor zijn buik kan voleten. De kaarten voor de zaterdagavond kosten € 27,50. Het park gaat open om 14.30 uur.

Voorverkoop
De voorverkoop van de kaarten en passe-partouts start op zaterdag 18 maart van 10.00-13.00 uur bij Yati in Oosterhout. Het is tijdens de voorverkoop mogelijk om passe-partouts te kopen voor beide avonden. Deze kost € 34,-. Vanaf maandag 20 maart liggen de overgebleven kaarten te koop bij vier verkooppunten:
– Kapsalon Wim van Ginneken (Arkendonk 29)
– VVV Oosterhout (Torenstraat 8, in de Bussel)
– Pondok Makan Yati (Heuvel 3)
– Bougonje Boek- & Kantoorboekhandel (Zuiderhout 62)
Alleen Festifans kunnen hun kaarten online bestellen via de website www.parkfeest.nl. Festifans zijn door een extra bijdrage van € 17,50 supporter van het Parkfeest en daarmee ondersteuner van Oosterhoutse goede doelen. Daarnaast heeft een Festifan een aantal extra’s tijdens het Parkfeest. Lees hierover meer op de website. De voorverkoop (en daarmee de mogelijkheid tot het kopen van passe-partouts) eindigt op Koningsdag.

Zondag familiedag 18 juni
De zondag van het Parkfeest begint weer met een lunch voor de hele familie. Wat goed uitkomt, aangezien het die dag Vaderdag is. De dag zit vol optredens en (straat)theater voor groot en klein. Dit programma wordt op 19 april bekend gemaakt. De toegang voor de zondag is gratis.

Parkfeest
Het Parkfeest is een feest van drie dagen en wordt volledig georganiseerd en gedraaid door vrijwilligers en mede gedragen door veel Oosterhoutse sponsors en Festifans. De winst van het Parkfeest wordt grotendeels verdeeld onder Oosterhoutse goede doelen, waar de Mienushal er altijd een van is. De Mienushal is de hal waar de carnavalswagens worden gebouwd. Dit jaar wordt het Parkfeest voor de 21ste keer gehouden. Meer informatie over het Parkfeest, de artiesten, de goede doelen, de mogelijkheid om sponsor of Festifan te worden staat op de website www.parkfeest.nl .

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.