Save the date! Ben jij geïnteresseerd in de toekomst van de Oosterhoutse binnen…

[ad_1]
Save the date!

Ben jij geïnteresseerd in de toekomst van de Oosterhoutse binnenstad? Dan vragen we je alvast woensdag 29 maart 2017 in je agenda te noteren voor een informatiebijeenkomst over de binnenstadsvisie van Oosterhout. De stuurgroep Bruisende Binnenstad heeft het voornemen om in de avond van 29 maart 2017 de betrokken partijen en alle belangstellenden te informeren over de inhoud van de toekomstige binnenstadsvisie. De inhoud van de binnenstadsvisie is nog niet definitief. Tijdens de avond kan je daarom ook input aanleveren op het concept van de binnenstadsvisie.
Locatie: Hotel Oosterhout (Waterloozaal)
Waterlooplein 8 te Oosterhout.
Tijdstip: 19.30 – 22.00 uur
Wij stellen je aanwezigheid erg op prijs! Tot 29 maart!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.