Man verwondt man met mesje Een 33-jarige man uit Amsterdam is woensdag 15 maart…

[ad_1]
Man verwondt man met mesje

Een 33-jarige man uit Amsterdam is woensdag 15 maart aangehouden op verdenking van mishandeling.

Kort na middernacht kregen agenten de melding dat er een conflict gaande was in een woning in de wijk Slotjes. De 33-jarige man had ruzie met zijn vriendin. Een andere vrouw wilde de boel sussen en kreeg een klap op haar hoofd van de verdachte. Vervolgens spong een man tussenbeide, ook hij krijgt klappen en de verdachte verwondt hem licht in zijn gezicht met een mesje. Hij vluchtte de woning uit en vroeg om hulp. Een buurtbewoner waarschuwde de politie. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De verdachte verzette zich bij zijn aanhouding en bedreigde daarbij de agenten. Hij is ingesloten in een politiecel.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.