Mobile Media Lab politie opnieuw in Oosterhout Op zaterdag 18 maart 2017 staat …

[ad_1]
Mobile Media Lab politie opnieuw in Oosterhout

Op zaterdag 18 maart 2017 staat het innovatieve Mobile Media Lab (MML) van de politie opnieuw in Oosterhout. Een week eerder stond de grote testtruck ook al in Oosterhout, toen op het Basiliekplein in het centrum van de stad. Het MML kon toen op warme belangstelling van de Oosterhouters rekenen.
Het Mobile Media Lab is dus een testtruck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte. De politie rijdt met het MML door Nederland om onderzoek te doen naar de ervaringen van burgers met de digitale dienstverlening van de politie: wat vinden zij van het gebruik van social media door de politie, de kwaliteit van de internetaangifte, de informatie in de politie app etc? De burgerpanels in de truck leveren input op voor het verbeteren van de (digitale) dienstverlening van de politie. Onderzoeken richten zich voornamelijk op de bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van verschillende digitale kanalen.

In gesprek over samenwerking
In Oosterhout wil de politie met de buurtbewoners in gesprek over samenwerking. Op 18 maart staat het lab bij de Pannehoef, aan de Wilhelminalaan. Daar wordt die dag een veiligheidsbeurs gehouden, waaraan onder andere de buurtpreventieteams meedoen. De politie wil het dan in het MML hebben over de samenwerking tussen de politie en de buurtpreventieteams en onderzoeken of er qua communicatie nog wensen of aanbevelingen zijn.

Praktisch
Alle inwoners van de gemeente Oosterhout zijn welkom om mee te werken aan de onderzoeken. U bent zaterdag 18 maart van 10.30 uur tot 16.00 uur van harte welkom in het Mobile Media Lab, ter hoogte van Wilhelminalaan 57-59. Behalve diverse wijkagenten zijn ook gemeentelijk handhavers en afgevaardigden van buurtpreventieteams aanwezig. Ook aan de kleintjes is gedacht, u kunt uw kind fotograferen op een politiemotor.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.