Postsortering verdwijnt na 200 jaar uit Oosterhout De postsortering van Post NL…

[ad_1]
Postsortering verdwijnt na 200 jaar uit Oosterhout

De postsortering van Post NL aan de Havenweg verdwijnt na 200 jaar uit Oosterhout.Zaterdag 18 maart zal er voor het laatst de post voor Oosterhout, Drimmelen en Geertruidenberg gesorteerd worden. Vanaf dinsdag 21 maart gaat de postsortering voor bovenstaande gemeentes plaatsvinden in Breda aan de Slingerweg. De 40 arbeidsplaatsen verhuizen mee. Ook twee sorteermachines gaan weg uit Oosterhout. Deze machines gaan naar Rotterdam waar de post gereed gemaakt wordt voor verdere verwerking in Breda.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.