Titelkandidaat TSC wint ruim met 0-6 van NOAD TSC heeft het bezoek in Tilburg …

[ad_1]
Titelkandidaat TSC wint ruim met 0-6 van NOAD

TSC heeft het bezoek in Tilburg met goed gevolg afgesloten. Vandaag moest het spelen tegen de mogelijke degradant NOAD dat stijf onderaan staat. Toch blijft het altijd oppassen met dit soort ploegen . Medekoploper VV Oosterhout heeft dat onlangs aan den lijve ondervonden door bij datzelfde NOAD een 1-4 voorsprong uit handen te zien glippen. Gelukkig liet TSC het zover allemaal niet komen. Van begin af aan werden de Tilburgers onder druk gezet en was het wachten op de openingstreffer, het was echt een kat en muisspel . En waar iedereen op zat te wachten dat gebeurde dus ook. Al snel binnen 30 minuten stond TSC op een comfortabele 0-3 voorsprong . Bas Blokdijk was goed voor de 0-1 , Samuel v/d Haspel scoorde 2 keer op rij en was dus goed voor de 0-2 en de 0-3. Nog voor rust was het Robin van Beijnen die het voor NOAD allemaal nog zuurder maakte met de 0-4 nog voor rust. Ongetwijfeld zal trainer Ad van Seeters zijn manschappen in de rust gewaarschuwd hebben om toch vooral scherp te blijven en NOAD zeker niet terug in de wedstrijd te laten komen. Gelukkig is daar ook geen sprake van geweest. Na de thee kwamen ook Martijn Schepers voor Wouter van Steijn en Tyron Zschusschen voor Bas Blokdijk nog in het veld bij TSC. Een fel TSC bleef de druk opvoeren op de verdediging van NOAD maar verzuimde alleen de score uit te breiden. Sterker nog, het was NOAD dat als eerste een echt grote kans kreeg om te scoren . Maar de toegekende strafschop werd door doelman Yannick Millenaar zo bekeken dat niet hij maar de lat het werk deed om de bal te stoppen. NOAD kon niet scoren en TSC liet vooralsnog dotten van kansen onbenut. Hoe meer de wedstrijd vorderde , hoe meer kansen er kwamen voor TSC . Uiteindelijk konden de blauw witten het doel weer vinden en via Jonathan Yuya 0-5 en Sofyan Asrih werd het dus uiteindelijk een dik verdiende 0-6 overwinning. Doordat Beek Vooruit met maar liefst 0-3 op eigen terrein verloor en VV Oosterhout niets speelde kwam TSC nu alleen op kop. Stadsgenoot VV Oosterhout kan echter nog gewoon aansluiten als het dit inhaalduel alsnog in winst kan omzetten. Het gaat er steeds meer naar uitzien dat de titelstrijd tussen TSC en VV Oosterhout gaat plaats vinden. Maar wie weet hoe de stand er na volgende week weer uit zal zien. TSC heeft in ieder geval prima papieren om de strijd aan te gaan voor het kampioenschap , het zal nu echt moeten laten zien wat het kan en presteren onder druk. Komende zondag thuis tegen Groen Wit is weer een uitermate belangrijke strijd. Om 14.00 uur trapt TSC af, en we rekenen ook op u als supporter om onze jongens aan te moedigen. Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Calvin Clemens, Wouter van Steijn , Timo Trentelman , Wouter Kops, Miquel Dolion, Robin van Beijnen, Sofyan Asrih, Jonathan Yuya, Bas Blokdijk, Samuel v/d Haspel . HJ


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.