OPENING VAN HET MUSEUM SEIZOEN IN OOSTERHOUT ! Op zondag 2 april zal het Braban…

[ad_1]
OPENING VAN HET MUSEUM SEIZOEN IN OOSTERHOUT !

Op zondag 2 april zal het Brabantsmuseum Oud Oosterhout het seizoen openen. Alle miniaturen staan weer buiten en het park ziet er mooi uit. Het thema is dit keer: “Vermaeck”. Wethouder Robin van der Helm verricht de opening om klokslag 13.30 uur. Er zijn Oudhollandse spelen, een suikerbakker, een suikerspinkraam en de vrijwilligers zijn bijna allemaal in kleding anno 1900. Harmonie Vereniging Oosterhout zorgt voor de muzikale omlijsting. Een viertal straatmuzikanten (Van Broekhoven, Den Exter en Bekers) zorgt voor de opwarming van 12.00 uur tot 13.30 uur. De expositie Verzamelingen is nog te bezichtigen evenals het mooie schilderij van Willem van Duvenvoorde, geschilderd door Peter Nuijten. We hopen op mooi weer en een grote opkomst. Het evenemententarief is 2 euro voor jong en oud. U vindt het museum aan de Bredaseweg 129 in Oosterhout.

http://www.brabantsmuseumoudoosterhout.nl/

Oosterhout, de smaak te pakken![ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.