Woonmarkt: zaterdag 25 maart Op zaterdag 25 maart organiseert het Startersporta…

[ad_1]
Woonmarkt: zaterdag 25 maart

Op zaterdag 25 maart organiseert het Startersportaal Oosterhout voor de tweede keer de Oosterhoutse Woonmarkt in De Bussel. De Woonmarkt duurt van 11 tot 15 uur en de toegang is gratis.

Op de Woonmarkt kun je informatie inwinnen over allerlei zaken op het gebied van wonen in de gemeente Oosterhout. Lokale experts zoals onder andere makelaars, financieel adviseurs en duurzame energieleveranciers staan klaar om te adviseren over ontwikkelingen binnen hun vakgebied en het wonen in Oosterhout.

Voor wie is de Woonmarkt bedoeld?
Of je nog moet starten op de woningmarkt of verhuis- of verbouwingsplannen hebt, voor iedereen is er veel interessants te ontdekken. De gemeente Oosterhout staat namelijk bol van de activiteiten op woongebied.

Kom jij ook inspiratie op doen op de Woonmarkt ?
Zoek je een nieuwbouwwoning, een grotere, instapklare woning of een leuke opknapper? Wil je dan ook nog weten of je een hypotheek kunt krijgen of hoe je je woning kunt inrichten? Kom dan zeker een kijkje nemen.

Kijk voor meer informatie op de website van www.startersportaaloosterhout.nl

ONE op de woonmarkt
Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) is een actieve coöperatie van vrijwilligers die zich inzetten voor het gebruik van duurzame energiebronnen om ook voor volgende generaties de wereld leefbaar te houden. Wil jij ook jouw leven verduurzamen? Zie je door de bomen het bos niet meer als het gaat over de juiste keuzes? Bezoek dan de stand van ONE op de woonmarkt en laat je adviseren door onze energieambassadeurs. Het energiehuis laat de mogelijkheden tot duurzaam energiegebruik in en om de woning zien. www.oosterhoutnieuweenergie.nl[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.