Buitenspeeldag Aanmelden voor 19 april Op woensdag 14 juni 2017 is er weer ext…

[ad_1]
Buitenspeeldag

Aanmelden voor 19 april

Op woensdag 14 juni 2017 is er weer extra aandacht voor het buiten spelen, dan wordt de Landelijke Buitenspeeldag gehouden. De gemeente wil deelname aan de Buitenspeeldag stimuleren en stelt daarom ook dit jaar weer subsidie beschikbaar.

De Nationale Buitenspeeldag is een landelijk initiatief. Tijdens de Buitenspeeldag worden straten afgesloten voor verkeer zodat kinderen veilig op straat kunnen spelen. Voorgaande jaren waren er op 16 locaties buitenspeeldagen voor kinderen.

Subsidie en vergunning op tijd aanvragen
Bewoners die dit ook willen organiseren, kunnen hiervoor een financiële bijdrage krijgen van de gemeente. De gemeente stelt aan initiatieven een subsidie tot € 750 beschikbaar. Tot 19 april kan de subsidie en vergunning worden aangevraagd.

Op de website van de gemeente Oosterhout www.oosterhout.nl kan het aanvraagformulier gedownload worden.

Heeft u vragen rondom de organisatie van de buitenspeeldag? Neem dan contact op met Bibi Schuurs van de gemeente Oosterhout via 14 0162 of b.schuurs@oosterhout.nl. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.