Oosterhout opgelet! – Informatieavond ORTS Zoals u wellicht gehoord heeft, is d…

[ad_1]
Oosterhout opgelet! – Informatieavond ORTS

Zoals u wellicht gehoord heeft, is de ORTS aan het professionaliseren. Nieuwe tv- en radioprogramma’s, maar ook een actueler en uitgebreider nieuwsaanbod moeten er voor zorgen dat Oosterhout weer een vers en toegankelijk medium krijgt. De functie van spreekbuis voor burgers, politie en gemeente is onmisbaar en verdient dus veel aandacht. In het proces van verbetering is één onderdeel cruciaal: de mening van de Oosterhouters!

Heeft u tips, opmerkingen, of adviezen, dan bent u op woensdag 5 april van harte welkom in de hal van het stadhuis aan het Slotjesveld. Tussen 19:30 en 22:30 kunt u deelnemen aan de discussie en krijgt u informatie over de toekomst van de ORTS.

Meld u vandaag nog aan via griffie@oosterhout of bel 0162-489220.
Meer informatie: raad.oosterhout.nl>kalender> 5 april ORTS[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.