Oproep! Fietser (84) gewond bij verkeersongeval, automobilist(e) doorgereden E…

[ad_1]
Oproep!

Fietser (84) gewond bij verkeersongeval, automobilist(e) doorgereden

Een 84-jarige Madenaar is zaterdag 25 maart 2017 omstreeks 16.45 uur op de Godfried Schalckenstraat bij de afrit met de A-59 aangereden door een groenkleurige stationcar. De automobilist(e) reed door na het ongeval zonder zich om de fietser te bekommeren. Het slachtoffer werd met letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Een getuige verklaart dat hij zag dat de automobilist(e) eerst een van links komende fietser voor liet gaan en daarna optrok. Op dat moment kwam er echter nog een fietser aan die werd aangereden en daardoor ten val kwam. De bestuurder of bestuurster van de auto sloeg rechts af en reed door in de richting van Made zonder om te kijken naar het slachtoffer dat op de grond lag.

Eerste hulp
De getuige stapte uit de auto om eerste hulp te verlenen. Het slachtoffer werd met een ambulance naar het Amphiaziekenhuis aan de Molengracht in Breda vervoerd. Hij is opgenomen met een gebroken rib, diverse kneuzingen, een pijnlijke heup en een hersenschudding. Hij is door het ongeval ook erg verward geraakt.

Oproep
Het gaat volgens de getuige om een groenkleurige stationcar waarvan het kenteken mogelijk met TV begint. De linkerspiegel zou bij de aanrijding kapot zijn gegaan. De automobilist(e) wordt dringend gevraagd om contact op te nemen met de politie. Ook mensen die meer informatie hebben over deze aanrijding worden verzocht contact op te nemen met de politie van het team Dongemond via 0900-8844.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.