VV Oosterhout wint op de valreep bij VV Gilze! Voor de zenuwen van iedereen is …

[ad_1]
VV Oosterhout wint op de valreep bij VV Gilze!

Voor de zenuwen van iedereen is het beter het Engeltje eerder op de schouder te zetten!
Zondag jongstleden trad VV Oosterhout op oorlogssterkte aan tegen, een voor VV Oosterhout altijd lastig te bespelen tegenstander, VV Gilze.
De eerste helft was in het voordeel van VV Oosterhout. Gilze probeerde er wel met snelle uitbraken uit te komen maar kon geen gevaar stichten. Ramon Everduim kreeg pas op het eind van de eerste helft echt keeperswerk te doen. Tot drie keer toe behoedde hij zijn team voor een achterstand. VV Oosterhout had wel een paar kansen gehad maar deze gingen of voorlangs of over.
De tweede helft was zeker in het begin voor Gilze. VV Oosterhout kon maar moeizaam onder de druk uitvoetballen en Gilze kreeg een paar dotten van kansen. Gelukkig voor VV Oosterhout stak Ramon in een bloedvorm deze middag. Met het inbrengen van Derek Brison en Matthew Coenraadts kwam er meer snelheid en gevaar over rechts. Van de drie grote kansen leverde dit één goedgekeurd en twee afgekeurde doelpunten vanwege buitenspel op. Waarbij het tweede afgekeurde volgens de neutrale toeschouwer onterecht was.
Lekker zonnetje: de wedstrijd begon in een lekker voorjaarszonnetje, de enige dissonant waren de overvliegende brompotten van het nabijgelegen vliegveld Gilze-Rijen. In de 5de minuut een mooi schot links voor het doel van Gilze het scheerde rechts rakelings over de kruising, Stijn Biemans tekende ervoor.
VV Oosterhout bovenliggend: in het verloop van de eerste helft was VV Oosterhout de bovenliggende partij en kreeg het ook de beste mogelijkheden met name Baris Kaya en Ryan Snoeren hadden de score kunnen openen. VV Gilze hanteerde de lange bal en probeerde zo met name Sjoerd Diepstraten en Rudy van Hoek in stelling te brengen.
Ramon Everduim: vandaag was VV Oosterhout goalie Ramon een onneembare vesting op het eind van de eerste helft stond hij er en met name in de tweede helft toen Gilze VV Oosterhout aftroefde op gretigheid stond Ramon zijn mannetje en sleepte hij de ploeg erdoorheen.
Veel overtredingen: met name VV Gilze maakte zich schuldig aan veel kleine overtredingen,
VV Oosterhout kwam hierdoor niet in zijn spel en dit was voor Gilze het sein om er nog fysieker in te gaan, dit leverde Gilze een paar grote kansen op. Scheidsrechter Broekhoven, die de wedstrijd goed aanvoelde, zag zich genoodzaakt 7 gele en 1 rode, twee keer geel voor Tim Reinieren, te trekken. Hierdoor ontspoorde de wedstrijd niet.
Wissels cruciaal: dit jaar hebben we met Jorco de Kok een trainer met een gouden hand van wisselen, hij wisselde Ryan voor Derek en Matthieu voor Matthew. Raymon ging centraal achterin spelen, Derek zwierf in de aanval van rechts naar links en Matthew kwam als rechtsback regelmatig mee op.
Het zal toch niet: toch duurde het tot de 90ste minuut voordat na een aanval over rechts, Derek Brison de bal vanaf links in het doel kon schieten. Ondanks het, onterechte, vlagsignaal van Pelkmans de assistent van Gilze werd het doelpunt goedgekeurd. 1-0 en de blessuretijd nog te gaan. VV Oosterhout voetbalde de tijd uit en scoorde zelfs nog een tweede, deze treffer werd onterecht afgekeurd op verdenking van buitenspel. Met nog 1 mogelijkheid voor VV Gilze was de wedstrijd gespeeld en gingen de punten zwaarbevochten mee naar Oosterhout.
Volgende week de thuiswedstrijd tegen VV Waspik op het gerepareerde hoofdveld aanvang: 14.30 uur

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.