BFFTOERNOOI VOOR MEIDEN IN AANLOOP NAAR HET EK VROUWENVOETBAL Zo veel mogelijk…

[ad_1]
BFFTOERNOOI VOOR MEIDEN IN AANLOOP NAAR HET EK VROUWENVOETBAL

Zo veel mogelijk meisjes laten bewegen. Dat is het belangrijkste doel van Best Football Friends (BFF). In Oosterhout wordt op woensdag middag 5 april een BFFtoernooi gespeeld. Dat gebeurt op voetbalvereniging TSC in samenwerking met Oosterhout in Beweging (OiB). Meiden kunnen zich via www.bfftoernooien.nl of www.sjorssportief.nl inschrijven voor het toernooi, en daarbij meteen hun vriendinnen uitnodigen om ook mee te doen. Kom jij ook naar deze gezellige middag!?

Voorafgaand aan het EK vrouwenvoetbal in Nederland, worden er in Brabant voetbal toernooien voor meisjes georganiseerd. Het EK biedt een geweldige kans om zoveel mogelijk meisjes plezier te laten bewegen aan voetbal. De beste teams stromen door naar de regiofinales en uiteindelijk zelfs naar de provinciale finale vlak voor het EK. De winnaars winnen EK-tickets. Kortom, doe mee en meld je aan voor een dag vol voetbal en gezelligheid bij TSC in Oosterhout.

Neem ook een kijkje op www.bfftoernooien.nl of neem contact op met Oosterhout in Beweging: 0162-451778; email: info@oosterhoutinbeweging.nl[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.