Man (19) belaagt en slaat vrouw (58) in bos Een 58-jarige vrouw uit Rijen is di…

[ad_1]
Man (19) belaagt en slaat vrouw (58) in bos

Een 58-jarige vrouw uit Rijen is dinsdagmiddag op een pad in de boswachterij Dorst belaagd door een man. Zij werd door hem geslagen met een stok. Ook wilde hij dat ze op de grond ging liggen. Hij ging op de vlucht toen een bromfietser reageerde op het om hulp roepende slachtoffer. Ze sloeg daarna alarm. Een politieman sloeg aan op het specifieke signalement van de dader waarna een 19-jarige man uit Rijen omstreeks 16.00 uur op zijn huisadres werd aangehouden. Het 58-jarige slachtoffer uit Rijen deed aangifte.

Het slachtoffer liep met haar hond parallel aan de Vijf Eikenweg. Ter hoogte van een kunstwerk, een kwart cirkel gemaakt van puin, zag en hoorde ze ineens een jonge man op een fiets aankomen. Ze zag dat hij een joint in zijn mond had, ongecontroleerde geluiden maakte en op een vreemde manier naar haar lachte. Ze schrok hier heel erg van omdat ze het vermoeden kreeg dat de man haar iets aan wilde doen. Vervolgens gooide de man enkele dennenappels naar haar hoofd. Ook sloeg hij met een stok tegen haar rug en pakte haar vast. Hij eiste dat ze op de grond ging liggen. Ze weigerde dat en schreeuwde hard om hulp waarna een bromfietser stopte. Hierop liep haar belager met versnelde pas naar zijn fiets en reed weg.

Verder onderzoek
De recherche stelt een nader onderzoek in. Daarbij wordt ook een melding betrokken van een vrouw die een dag eerder in dezelfde omgeving door vermoedelijk dezelfde dader is lastig gevallen. Daar leek het te gaan om een poging tot beroving. De verdachte, een bekende van de politie, is in verzekering gesteld.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.