Parkfeest zoekt vrijwilligers Het Parkfeest is een driedaags feest voor en door…

[ad_1]
Parkfeest zoekt vrijwilligers

Het Parkfeest is een driedaags feest voor en door Oosterhout georganiseerd. De opbrengst van het Parkfeest gaat naar Oosterhoutse goede doelen en daarom draait het hele Parkfeest op vrijwilligers. Rond de 400-450 enthousiaste Oosterhouters staan ieder jaar klaar, voor de organisatie en ook in de uitvoering. We kunnen altijd goede vrijwilligers gebruiken. Op de website www.parkfeest.nl (klik op vrijwilliger) kan je zien welke taken er allemaal te doen zijn en waar je je voor op kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan het draaien van bardiensten of bitterballen verkopen. Daarnaast zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij de veiligheid en hebben we vacatures in twee commissies.

Veiligheid en gezelligheid
Het Parkfeest is een feestje waarbij de gasten zich veilig en op het gemak moeten voelen. Hiervoor hebben wij Parkwachten nodig. Dit zijn mensen die zich als gastheer en gastvrouw opstellen, vriendelijk en gezellig zijn, maar tevens ook oplettend zijn en een oog hebben voor zaken die anders zijn. Ook zijn we nog op zoek naar leden voor het Alcohol Preventie Team. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de regelgeving Nix onder de 18 wordt nageleefd. Je moet boven de 18 jaar zijn en het geen probleem vinden om mensen aan te spreken. Kijk op de website voor de precieze omschrijving van deze belangrijke vrijwilligerstaken.

Vacatures in diverse commissies
De organisatie van het Parkfeest is verdeeld in verschillende commissies. De commissies hebben allen een deeltaak binnen de organisatie van het Parkfeest en werken nauw met elkaar samen. Voor verschillende commissies hebben wij vacatures.

• Aanpakkers voor de Technische Commissie m/v: De werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanleggen van water, elektra, sjouw- en bouwwerk in het Park. Je wordt met name ingezet ongeveer een week voor het Parkfeest tot ongeveer een week na het Parkfeest. Ook op de zondag van het Parkfeest hebben we je hard nodig. Interesse? Kijk eens op www.parkfeest.nl (klik op vrijwilliger)
• Programmeur voor de Programma Commissie m/v: Samen met de andere programmeurs ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van zowel de line-up als het straattheater- en randprogramma, dat voor alle Parkfeest bezoekers aansprekend moet zijn. Je bent met name in de voorbereidingen actief, maar tijdens het Parkfeest zetten we je ook graag backstage in. Interesse? Kijk eens op www.parkfeest.nl


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.