Politie houdt verdachte steekpartij aan Laatste update: De politie heeft vrijd…

[ad_1]
Politie houdt verdachte steekpartij aan

Laatste update:

De politie heeft vrijdag 31 maart 2017 rond 18.20 uur, dankzij een aantal dappere omstanders, op de Keiweg een 42-jarige man uit Oosterhout aangehouden. De man wordt ervan verdacht kort daarvoor een 52-jarige man uit Oosterhout te hebben aangevallen en gestoken met een mes.

De politie kreeg vrijdagavond rond 18.13 uur de melding dat een man op de Keiweg een andere man had gestoken met een mes. De politie was snel ter plaatse en kon dankzij oplettende omstanders kort na het incident een 42-jarige verdachte aanhouden. Ook heeft de politie diverse getuigen gesproken. Het slachtoffer, een 52-jarige Oosterhouter, liep verwondingen op aan onder andere zijn gezicht. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hij heeft aangifte gedaan van poging doodslag / zware mishandeling. De oorzaak voor het steekincident is nog onbekend.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.