TSC morst dure punten bij Bavel 1-1 De mannen van trainer Ad van Seeters mocht…

[ad_1]
TSC morst dure punten bij Bavel 1-1

De mannen van trainer Ad van Seeters mochten vandaag afreizen naar Bavel om daar tegen de plaatselijke voetbalclub te spelen. Opnieuw weer een aantal extra afwezigen bij TSC . Naast al het bekende aantal namen dat al tijden niet meer mee speelt deden vandaag ook nog eens Miquel Dolion, Robin van Beijnen en Samuel v/d Haspel niet mee. Langs de andere kant moet worden gezegd dat hun vervangers het prima deden op een slecht bespeelbaar veld. Neem daarbij ook nog eens het zeer warrig fluiten aan beide kanten van een onzekere scheidsrechter dan kan het niet anders dan een slechte wedstrijd worden. En zo was het ook , de uiteindelijke eindstand van 1-1 was er een waar beide ploegen toch wel vrede mee hadden gezien hetgeen wat ze lieten zien vandaag. Koploper TSC was daarmee toch wel een beetje de verliezer gezien de resultaten op de andere velden. Mede titelkandidaat VV Oosterhout speelde diep in blessuretijd alsnog gelijk en Groen Wit verloor dik van RWB. Dus blijft de strijd voor het kampioenschap voorlopig echt gaan tussen de beide clubs uit Oosterhout. Terug naar de wedstrijd van vandaag. De ruststand was 0-0 een ook daar was niets, op af te dingen. Na de thee werd het niet beter maar wel spannender, diegene die zou scoren zou weleens de winnaar kunnen gaan worden. Trainer Ad van Seeters ging halverwege de 2e helft wisselen, hij bracht Bas Blokdijk voor Yvo Lokerse die alles gegeven had en mocht gaan rusten. Achteraf bleek deze wissel een gouden greep. Uit een strak aangesneden schot dat voorlangs leek te gaan van Bas Blokdijk scoorde een Bavel verdediger in eigen doel doordat hij de bal niet goed onder controle kreeg. Toch kreeg Bavel gelijk weer gerechtigheid vanaf de aftrap. Jonathan Yuya die al eerder geel had gekregen maakte op de rand van de 16 opnieuw een overtreding die zijn 2e geel dus rood opleverde voor hem . TSC moest met 10 man verder . Bavel mocht de vrije trap nemen en scoorde een prachtig gelijkmaker met het hoofd. Binnen 2 minuten na de 0-1 was het dus weer gelijk 1-1. Met nog 10 minuten te gaan leek het erop dat geen van beide teams vandaag bij machte was om de winnende treffer te forceren. De vele toeschouwers vooral ook aan Bavel kant zagen een slechte wedstrijd in een gelijkspel eindigen. Uiteindelijk moest iedereen daar maar snel tevreden mee zijn. Met deze scheidsrechter hadden er zo maar andere niet te volgen beslissingen genomen kunnen worden waar niemand op zat te wachten. Bij TSC was inmiddels weer een talent opgestaan jeugdspeler Joury den Boogert was inmiddels in het veld gekomen voor Eric Boateng een deed het zeer verdienstelijk. Ook Martijn Schepers die vandaag zelfs in basis stond mocht de nodige complimenten ontvangen voor zijn vertoonde spel. Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Calvin Clemens, Jeroen Martens, Wouter van Steijn, Wouter Kops, Sofyan Asrih, Martijn Schepers, Tyron Zschusschen, Jonathan Yuya, Eric Boateng, Yvo Lokerse. HJ[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.