VV Oosterhout speelt thuis spectaculair gelijk tegen Waspik! De wedstrijd is ge…

[ad_1]
VV Oosterhout speelt thuis spectaculair gelijk tegen Waspik!

De wedstrijd is gespeeld als de scheidsrechter voor het laatst twee korte fluitstootjes geeft!

Zondag 2 april op het programma de wedstrijd tegen Waspik. Waspik was op oorlogssterkte naar Oosterhout afgereisd om zich te revancheren voor het verlies in de eerste competitiehelft.
VV Oosterhout miste een aantal basisspelers vanwege schorsingen en blessures, de komende weken zijn Baris Kaya en Marouane Bouchti geschorst door een akkefietje in de “vriendschappelijke” wedstrijd tegen Baronie tijdens de winterstop. De KNVB heeft besloten om het rapport van de Prinsenbeekse scheidsrechter serieus te nemen en tweeënhalve maand na dato, in een beslissende fase van de competitie, in het voordeel van Beek Vooruit te beslissen dat beide spelers geschorst zijn.
De komende 10 jaar maar geen “vriendschappelijke” potjes tegen Baronie meer!
De wedstrijd van vandaag VV Oosterhout startte met Stefano van der Heijden, Prince Mboub, Youri Siemons en Hicham El Youssofi als invallers in de hoofdmacht. De eerste 20 minuten was het vooral aftasten. Na deze fase was het Waspik dat via drie kansen de 0-3 op het scorebord liet zetten. De tweede helft was voor VV Oosterhout en in de laatste 10 minuten kreeg Waspik het spreekwoordelijke deksel op de neus eindstand 3-3.
Uitblinkers: Al in de derde minuut een mooie steekpas van ‘enfant terrible’ Tarik Maamar, uitblinker vandaag, Raymon Raams kon er net niet bij. Vandaag speelden met name Raymon Raams, Mathieu Kops en Kazim Aydin een dijk van een wedstrijd ze doken overal op en stimuleerden teamgenoten om door te gaan.
Een tijdje later Tarik zelf met een gedrukt schot hij vond echter Sander Picokrie op zijn weg.
Tijd voor Waspik: in de resterende tijd van de eerste helft was het Waspik dat de klok sloeg in de 24ste minuut de eerste waarschuwing en 1 minuut later een bal door het midden bereikt Guide van den Hoven aan de achterlijn hij passeert Ramon voor de eerste keer in de lange hoek.
Blessures: rond de dertigste minuut twee blessures voor VV Oosterhout. Kazim werd aan het hoofd geraakt en scheidsrechter Vos, die voor beide kanten een beetje pietluttig floot, liet eerst doorspelen maar herpakte zich en legde terecht het spel even stil. Even later een blessure bij pechvogel Youri Siemons hij kon niet verder en werd vervangen door Ricardo Carvalho Apolonia.
Eind eerste helft: Op het eind van de eerste helft was het twee keer Waspik dat over links goed doorkwam en via Rik Wouters en Guido van der Hoven Ramon Everduim twee keer verschalkte. Ruststand 3-0.
Wat dachten de toeschouwers: vriend en vijand waren het erover eens dit zou de eerste verliespartij sinds tijden worden afwachten hoe groot de nederlaag zou worden!
Beter in het spel: de toeschouwers hadden echter buiten de waard gerekend, Tarik had al eens geprobeerd keeper Picokrie te foppen met een lobje, dit mislukte nog. In de 60ste minuut ingrijpen van Jorco de Kok hij offert een verdediger op en brengt een aanvallende middenvelder het team gaat meer
va-banque spelen. Marouane vervangt Stefano van der Heijden. Ondanks zijn enkelblessure deed Marouane wat van hem verwacht werd. Waspik kwam er niet meer aan te pas en vooral over rechts begon het bij VV Oosterhout beter te lopen. Waspik verving Rik Wouters door Roel IJpelaar als extra slot op de deur.
Ramon stookt mee op: de anders zo rustige Ramon Everduim stookte het vuurtje dat af en toe ontstond mee op en zette zo de zaak mee op scherp. In de 80ste minuut een prachtige actie van Tarik Maamar. Hij schoot vanaf rechts snoeihard binnen en Picokrie hoort het nu nog suizen
Even later een vrije trap de bal wordt ingebracht en Jes Zijlmans passeert zijn keeper 2-3. Het zal toch niet? Toch wel! In de 90ste minuut een hoekschop van Tarik, Mathieu torent boven de verdediging uit en knikt de 3-1 binnen wat een apotheose en wat een karakter eindstand 3-3.
Volgende week gehavend naar Beek Vooruit. Sportpark “de Heikant” Heikantsestraat 37b, 4841 EG Prinsenbeek. Let op aanvang 14.00 uur!

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.