Wethouders brengen bezoek aan De Weide Op maandag 10 april aanstaande brengen …

[ad_1]
Wethouders brengen bezoek aan De Weide

Op maandag 10 april aanstaande brengen wethouders Marian Witte en Marcel Willemsen een bezoek aan park de Weide. Het bezoek vindt plaats om 19.00 uur.

Ambtelijk is onderzocht of het mogelijk is om in de wijk de Contreie een trapveld aan te leggen, bestemd voor kinderen in de leeftijdscategorie 10 tot en met 14 jaar. De Weide is hierbij als enige beschikbare locatie naar voren gekomen. Diverse omwonenden van de Weide hebben aangegeven niet achter deze plannen te staan. Gevreesd wordt voor (grotere) overlast door hangjongeren. Ook past de aanleg van een trapveld naar mening van omwonenden niet binnen de oorspronkelijke plannen voor de Weide.

Het college heeft nog geen definitief besluit genomen over het trapveld. Wethouder Witte en wethouder Willemsen willen graag met eigen ogen de locatie bekijken om een weloverwogen afweging te kunnen maken. Om deze reden is het locatiebezoek ingepland. Pas na het bezoek van de wethouders neemt het college een definitief besluit over het al dan niet realiseren van een trapveld in De Weide.

U bent als bewoner van de wijk de Contreie van harte uitgenodigd om bij het locatiebezoek aanwezig te zijn. U heeft tijdens het bezoek de mogelijkheid om uw mening aan de wethouder(s) kenbaar te maken.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.