MTB toertocht Cross For The Crocus haalt recordbedrag op tegen kanker 9 goede d…

[ad_1]
MTB toertocht Cross For The Crocus haalt recordbedrag op tegen kanker

9 goede doelen ontvangen samen 15.000 euro na 8e editie van de Cross For The Crocus
Op vrijdag 31 maart maakte de voorzitter van de stichting Cross For The Crocus, Jan-Willem Cornelisse, de opbrengst bekend dat bijeen gefietst werd bij de goede-doelentoertocht: Cross For The Crocus 2017. Na de 8e editie van deze zeer gewaardeerde tocht is door deelnemers en sponsoren het recordbedrag van 15.000 euro bijeengebracht voor kankergerelateerde goede doelen.
Tijdens een receptie op de Jacobushoeve in Dorst werden de vele vrijwilligers en partners bedankt voor hun geweldige inzet en mochten 9 goede doelen – KWF Oosterhout, Inloophuis Poppy’s, Op Den Alpe Rijen, Stichting Leven met Kanker, Lymph & Co, Team Alpe d’Huzes, Stelvio for Live, Team Cyclefriends voor het Verbeeten Instituut en Colsensation – samen de 15.000 euro in ontvangst nemen.
Het recordbedrag is mogelijk gemaakt doordat maar liefst 962 MTB-ers op 19 februari deelnamen. Het volledige inschrijfgeld gaat 1-op-1 naar de goede doelen. Daarnaast hebben een groeiend aantal bedrijven – zoals financiële dienstverlener Geerts, Loonen Brillenmakers, Easyfairs en de klanten van Albert Heijn door middel van een emballage bonnen actie – zich achter het doel van de Cross For The Crocus geschaard en flink bijgedragen.
Een veiling van een BMC wielershirt van Greg van Avermaet dat speciaal voor de Cross For The Crocus door deze wielerheld werd gesigneerd, maakte de opbrengsten compleet. De opbrengst zorgt ervoor dat er na 8 edities nu in totaal 71.000 euro is uitgekeerd aan goede doelen. Het doel om in 10 edities 100.000 euro bijeen te brengen is weer een stuk dichterbij gekomen.
Over Cross For The Crocus, de goede-doelen toertocht op de nummer 1 tracks van Brabant.
Tijdens de sfeervolle Cross For The Crocus gereden in en rond Oosterhout wordt sportief gefietst over drie goed uitgepijlde afstanden (25 km, 45 km of 70 km) grotendeels over de beste MTB-tracks van Brabant om de gewilde paarse krokus te verdienen.
De krokus staat symbool voor een nieuw leven. De kleur paars staat symbool voor de hoop en de verwachting dat het goede overwint. Alle inschrijfgelden, 10 euro per persoon, van deze toertocht gaan 100% naar goede doelen waarbij de strijd tegen kanker centraal staat. Meer informatie is te vinden op www.crossforthecrocus.nl.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*