Patisserie Speekenbrink te Oosterhout bakt het lekkerste paasbrood van Brabant!!…

[ad_1]
Patisserie Speekenbrink te Oosterhout bakt het lekkerste paasbrood van Brabant!!

Hoog niveau bij paasbroden-keuring

Patisserie Speekenbrink te Oosterhout heeft gister de provincie-prijs gewonnen bij de Paasbrood-keuring van het Gilde van de Betere Banketbakkers Heerlijk & Heerlijk. De jury is het er unaniem over eens: dít is het allerlekkerste paasbrood van Brabant!!

Keuring
Alle banketbakkers, aangesloten bij het gilde Heerlijk & Heerlijk, werd gevraagd hun beste paasbrood in te leveren voor de keuring ‘Beste paasbrood van Nederland”. In totaal hebben zo’n vijftig banketbakkers gestreden om de felbegeerde titel. De jury sprak van een hoog niveau. “Het paasbrood van Patisserie Speekenbrink is van uitstekende kwaliteit. Het brood heeft de perfecte verhouding tussen een lekkere volle en rijke amandelspijs en heerlijk zacht brood. Daarnaast is het brood rijkelijk gevuld met allerlei noten en vruchten.

Het werd de jury niet makkelijk gemaakt dit jaar. “Over het algemeen was de kwaliteit zelfs weer van een iets hoger niveau dan voorgaande jaren. Vooral op het visuele aspect zijn de paasbroden in zijn algemeenheid beter geworden. De top ligt erg dicht bij elkaar.”

Het Gilde
Binnen Heerlijk & Heerlijk, het gilde van de Betere Banketbakkers, staat kwaliteit bovenaan. Alle aangesloten banketbakkers hebben een eigen bakkerij, waar ze hun producten zelf vervaardigen. Zes maal per jaar komen de banketbakkers bij elkaar om kennis te delen, waarbij ook productvergelijkingen plaatsvinden, om zo de kwaliteit van een ieder nog verder te verbeteren en kennis te delen.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.