Talent gezocht! De ORTS komt binnenkort met een nieuwe programmareeks. Hiervoor…

[ad_1]
Talent gezocht!

De ORTS komt binnenkort met een nieuwe programmareeks. Hiervoor hebben we wellicht jouw hulp nodig! We zoeken namelijk iemand die op een enthousiaste manier een deel van de presentatie voor zich kan en wil nemen. Als presentator/presentatrice wordt je actief betrokken bij het maken van een programma en krijg je een unieke kijk achter de schermen bij verschillende instanties en musea. Beschik jij over de juiste kwaliteiten en sta je open voor een leuke ervaring? Stuur dan een mail met motivatie naar roy.ripzaad@orts.nl. Alvast bedankt voor je interesse.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.