Koploper TSC pakt dik verdiende 1-0 winst op alleen verdedigend Hilvaria Met n…

[ad_1]
Koploper TSC pakt dik verdiende 1-0 winst op alleen verdedigend Hilvaria

Met nog 3 wedstrijden te gaan heeft TSC zich in een uitstekende positie gespeeld op de ranglijst. Mede door de winst vandaag en het verlies van medekoploper VV Oosterhout bij Beek Vooruit ziet de toekomst er rooskleurig uit. Zoals trainer Ad van Seeters al eerder aangaf, alle tegenstanders komen naar de Warandelaan om te verdedigen en te loeren op dat ene kansje wat er altijd wel komt. TSC moet telkens weer opnieuw aan treden tegen vooral in de defensie spelende teams. Ook vandaag was dat weer het geval, gelukkig waren er weer een aantal basisspelers terug in het team zodat TSC toch weer haar eigen spel kon spelen. Robin van Beijnen terug van een schorsing , Devon van Dam , Miquel Dolion terug van blessureleed. Een van meet af aan overheersend TSC dat Hilvaria geen enkele ruimte gaf. Hoekschop na hoekschop echter steeds zonder het gewenste resultaat. Pas na 20 minuten begon TSC echt gevaarlijk door te dringen, combinaties tussen Sofyan en Tyron stranden in het doelgebied van Hilvaria. Robin van Beijnen probeerde het van grote afstand maar zijn loeiharde afstandschot ging centimeters langs de verkeerde kant van de paal. Waar vele al dachten dat de rust met 0-0 in zou gaan dacht Bas Blokdijk daar net iets anders over. TSC kwam overigens eenmaal redelijk goed weg in de 1e helft toen doelman Yannick Millenaar uit zijn goal op de rand van de 16 de bal met de hand wist te onderscheppen, het leek even op hands buiten de 16. Een inzet op de Hilvaria doelman waarbij hij de bal losliet was voor Bas Blokdijk voldoende om er als de kippen bij te zijn . Fel jagend veroverde hij de bal en legde hij deze panklaar terug op de goed meegelopen Tyron Zschusschen die op zijn beurt de 1-0 beheerst binnen schoof. TSC kreeg voor rust 8 hoekschoppen , Hilvaria geen wat alles zegt over het aanvallende spel van TSC. Na rust eenzelfde spelbeeld, een overheersend TSC en een verdedigend Hilvaria. Jonathan Yuya was al binnen 3 minuten bijna bij de 2-0 maar de Hilvaria doelman was vandaag echt in vorm. Even later terecht geel voor TSC doelman Millenaar die prima keepend soms wat rare acties buiten de 16 maakt wat onnodig is. Ik denk wel eens dat hij te weinig te doen krijgt en zodoende niet echt in de wedstrijd komt. In de 10e minuut een aderlating voor TSC , aanvoerder Miquel Dolion moest geblesseerd naar de kant zijn vervanger Eric Boateng .Even later ook nog Robin van Beijnen die al diverse malen behoorlijk hard was aangepakt gewisseld voor Jeroen Martens. Opnieuw was TSC de bovenliggende partij , het mocht hoekschoppen nemen en combineren maar telkens weer waren het 9 of 10 spelers van Hilvaria die op de rand van de 16 de spitsen van TSC op vingen. Niets aan de hand zou je zeggen , het enige wat er bij de vele toeschouwers in begon te sluipen. Het zal toch niet gebeuren dat Hilvaria bij een of andere uitval per ongeluk toch een keer zou scoren. Weer 10 hoekschoppen voor en nu 2 tegen. Gelukkig speelde TSC de wedstrijd beheerst uit, met nog een mooie kans voor Eric Boateng waarbij de Hilvaria doelman de bal uit de uiterste hoek ranselde. Koploper TSC heeft nu een kleine voorsprong en zal over 2 weken uit bij VV Oosterhout vol aan de bak moeten. Komen we daar weg met een positief resultaat dan ziet de toekomst er prima uit, Maar vooralsnog geen hosanna en met beide benen op de grond blijven is mijn advies. Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Wouter Kops, Devon van Dam, Wouter van Steijn, Calvin Clemens, Jonathan Yuya, Tyron Zschusschen, Sofyan Asrih, Bas Blokdijk, Robin van Beijnen. HJ .[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.