BEST FOOTBALL FRIENDS TOERNOOI: PLEZIER EN TALENT

[ad_1]
BEST FOOTBALL FRIENDS TOERNOOI: PLEZIER EN TALENT

Afgelopen woensdag namen 3 meidenteams het tegen elkaar op tijdens het Best Football Friends (BFF) toernooi georganiseerd door Oosterhout in Beweging en TSC.

Voetbal is een mannensport wordt er vaak geroepen, maar niets is minder waar! De toeschouwers konden hun ogen uitkijken naar verschillende talentvolle spelers deze middag. In aanloop naar het EK damesvoetbal schreven kinderen uit groep 7 en 8 zich individueel of als team in. Zowel meiden die al lid zijn van een vereniging konden mee doen, net als hun vriendinnetjes die niet op voetbal zitten.

Er werd sportief geknokt en er was toch wel één team dat eruit sprong, zij mogen door naar de regiofinale in juni, waar ze misschien wel de vrijkaarten voor een EK wedstrijd gaan winnen. Spannend nog was welk team ervandoor ging met de tweede prijs![ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.