Vrijwilligers gezocht: Bruisende Binnenstad mét opengestelde basiliek.

Vrijwilligers gezocht: Bruisende Binnenstad mét opengestelde basiliek.

De Basiliek op de markt in Oosterhout is een prachtig monumentaal gebouw. Bij een bezoek aan onze bruisende binnenstad, mag een bezoek aan dit prachtige gebouw natuurlijk niet ontbreken! We willen dan ook dit jaar in het zomerseizoen de kerk weer graag openstellen voor bezoekers.

Wie zoeken we?
Om de kerk open te kunnen stellen zoeken we vrijwilligers die ons willen helpen met toezicht houden in de kerk en die het winkeltje beheren waar kaarsen, boekjes e.d. verkocht worden.

Hoeveel tijd kost het u?
We zoeken vrijwilligers die gemiddeld 1 middag in de week van 14u – 16u als kerkewacht in de basiliek aanwezig willen zijn.

Wat vragen we van u?
Een gastvrije uitstraling, bezoekers zo veel mogelijk helpen bij vragen en het materiaal wat aanwezig is (boekjes, kaarsen e.d.) verkopen aan geïnteresseerden. Toezicht houden in de basiliek en bezoekers aanspreken wanneer zij zich niet aan geldende regels houden.

Heeft u kennis van het gebouw nodig?
Kennis van het gebouw en interieur is geen vereiste, er is voldoende schriftelijk materiaal aanwezig en een informatiemiddag met uitleg door een VVV gids behoort ook tot de mogelijkheden.

Wanneer u interesse heeft, neem dan contact op met Ilse Willems, Coördinator van de Basiliek, secretariaat@basilieksintjan.nl, 06-11360162

Foto: SjoerdFotografie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.