Gratis workshops ‘Scheiden is een kunst’

Gratis workshops ‘Scheiden is een kunst’

Scheiden is een kunst gratis workshops in mei en juni
Scheiden is een kunst, voor ouders, kinderen en betrokkenen. Wat betekent scheiden voor kinderen, wat moet er allemaal geregeld worden, hoe kun je een kind helpen, hoe geef je vorm aan de nieuwe gezinssituatie? Deze en andere vragen komen aan bod in vier gratis workshops op 9 en 23 mei en op 8 en 22 juni. Aanmelden voor een of meerdere workshops kan tot uiterlijk één week van tevoren via communicatie@oosterhout.nl.

Dinsdag 9 mei, 19.30-21.30 uur
Scheiden is een kunst: wat vraagt dit van een kind en zijn omgeving?

Dinsdag 23 mei, 19.30-21.30 uur
De stem van het kind: wat kan een kind helpen? Een kind heeft veel ballen hoog te houden bij een scheiding. Hoe kun je een kind helpen?

Donderdag 8 juni, 19.30-21.30 uur
Scheiden en kinderen: wat moet er geregeld worden? Er is veel te regelen bij een scheiding. Van financiële zaken tot een ouderschapsplan. Krijg advies van o.a. een jurist, mediator en bijzonder curator.

Donderdag 22 juni, 19.00-21.00 uur
Hoe houd ik als gescheiden ouder alle ballen in de lucht? Hoe geef je je opvoeding in je nieuwe gezinssituatie vorm? Voor kinderen van ouders die deze workshop volgen is er een gratis workshop Circuskunst, want opgroeien met gescheiden ouders is ook een kunst!

De workshops vinden plaats bij CircusKunst, Keiweg 119a, Oosterhout. De workshops worden georganiseerd door Sociaal Wijkteam Oosterhout, Surplus Welzijn, Juzt en Bosleven. De workshops zijn mede mogelijk gemaakt door de gemeente Oosterhout.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.