Koningsdag met 2 vrijmarkten in Oosterhout

KONINGSDAG met 2 VRIJMARKTEN in Oosterhout

Dit jaar tijdens de Koningsdag op donderdag 27 april organiseert het Oranjecomité twee vrijmarkten, de bekende vrijmarkt in het Slotpark Oost en exclusief voor de jongsten een Kindervrijmarkt in het Arendshof.

Rondom het Bevrijdingsmonument in het park verkopen Oosterhouters op Koningsdag hun tweedehands spullen vanuit gehuurde marktkramen of vanaf een gratis matjesplaats. De kraamverhuur, gestart op 15 april loopt via de website van het Oranjecomité. Voor een gratis matjesplaats hoeft men zich niet in te schrijven.

De verhuurpagina op www.oranje-comite.nl komt zaterdag 15 april 2017 vanaf 09.30 uur online. Kraamhuurders kiezen op de site voor een hele of halve overdekte kraam, betalen direct online en zijn zo verzekerd van een vrijmarktplaats. Huurprijs hele kraam, 4 bij 1 meter, € 26. Een halve kraam kost € 13.

Samen met de winkeliers van het Arendshof is er een Kindervrijmarkt. Alleen kinderen mogen op deze plaats verkopen. Ze kunnen zich hiervoor opgeven via de website van het Arendshof. Hier zijn geen kramen te huur, verkopen gaat vanaf zelf meegebrachte kleden.

Commerciële verkoop en verkoop van zelfgemaakte etenswaren is op beide vrijmarkten verboden. Politie en Handhaving Oosterhout zien hierop toe. Deelnemers moeten na afloop hun onverkochte spullen mee terug naar huis nemen. Slotpark West is volledig gereserveerd voor culturele, maatschappelijke en sportieve activiteiten. In dit westelijk parkdeel bij de kiosk geen kramen of matjesverkoop toegestaan.

Op Koningsdag geldt een parkeerverbod in de Ridderstraat tussen de Keiweg en Bouwlingstraat. Het wegdeel Slotlaan-Bouwlingstraat is geheel afgesloten voor verkeer. Aanwijzingen van Verkeersregelaars moeten worden opgevolgd. Deelnemers krijgen bij het uitladen een briefje met aanwijzingen over uitladen. Handhaving en Politie zien toe op uitladen en parkeren. Gratis parkeren op Slotjesveld, Braak, Torenplein, Valkenplein op Koningsdag. Betaald parkeren: Forvmparking en Bouwlingcentre.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.