Koningsdag 2017

Koningsdag 2017

PROGRAMMA de MARKT

Om 12.15u start het muzikale feestje op de Markt. Er zijn optredens van onder andere The Lazy Lemons, Reachless, Prime en The Heath.

Terwijl de ouders heerlijk kunnen genieten van de muziek is er voor de kleintjes een schminkster, waar de kinderen zich gratis kunnen laten schminken. Verder is er een springkussen en staat er een echte kinder-kartbaan op de Markt.

Voor wie van dansen houdt is de gratis workshop Afro-Dance een aanrader. De workshop staat open voor alle leeftijden en iedereen die graag wil dansen.

12.15u.​​The Lazy Lemons
13.15u.​​Reachless
14.15u.​​Workshop Afro-dance
15.15u.​​Prime4Rock
16.15u.​​The Heath
17.30u.​​band
18.30u. ​The Heath

THE LAZY LEMOMS. De band bestaat uit 6 jonge enthousiaste, getalenteerde performers uit Oosterhout. Naast covers hebben ze veel eigen muziek. Deze vriendengroep kan samen lachen en lol maken, maar vooral zetten zij iets moois neer. Zij doen het met plezier en dat is te horen. De band start het muzikale programma op de Markt met Koningsdag. Om 12.15u laat de Lazy Lemons, op podium 2, horen wat ze in huis hebben.

REACHLESS BAND. De Reachless Band is een band met jonge, enthousiaste talenten vol ambitie. De band is gevormd in 2015. De 5-mansformatie is gericht op het schrijven van eigen materiaal binnen het genre pop-rock. Om 13.15u zal de band, op podium 1, een spetterende set van 60 minuten wegzetten.

PRIME is de coverband die een mix van hits brengt van rock klassiekers uit de jaren 70, motown klassiekers, de eighties, de nineties, de zero’s, tot en met de muziek van nu. PRIME brengt een mix van hits met een lekker feestgehalte om dansend op los te gaan, maar ook hits die je al luisterend in een heerlijke roes brengen. Je zult regelmatig verrast worden omdat je hits hoort die je niet had verwacht en leuke herinneringen aan die tijd bij je oproepen. De band start om 15.15u op podium 1.

Gratis WORKSHOP AFRO-DANCE. Feesten in Afrika betekent dansen . Het opvallende is dat iedereen danst en niemand toekijkt. Afro Dance bestaat deels uit grote krachtige bewegingen, maar ook af en toe rustige vloeiende bewegingen die concentratie vereisen. Bij de afrikaanse dans is het vooral de bedoeling het gehele lichaam te gebruiken en te bewegen op het ritme en de maat van de muziek. De workshop Afro Dance wordt gegeven door Amy. Op animerende wijze leert zij je tijdens deze workshop verscheidene Afrikaanse dansbewegingen aan waarmee je kunt schitteren op de dansvloer. De workshop staat open voor alle leeftijden en iedereen die graag wil dansen. De workshop Afro Dance start om 14.15u bij podium 2.

THE HEATH is een band met bevlogen en enthousiaste mensen die goede muziek maken en daarmee hun publiek entertainen. De samengestelde groep muzikanten speelde de afgelopen jaren in verschillende formaties al met elkaar zoals in Make my day, The Freemen Band en The White Valley Country Band. Omdat 3 bandleden uit Oosterheide komen is gekozen voor de toepasselijke naam The Heath.

KINDER-KARTBAAN

GRATIS SCHMINKEN


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.