Woonrijp maken Gebint en Paalspoor

Woonrijp maken Gebint en Paalspoor

Maandag 24 april a.s. start het woonrijp maken van Gebint en Paalspoor. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd. Aannemer Schapers voert het werk uit.

Wat houdt het definitief maken van de straten in?
De huidige bestrating (noodbestrating) wordt opgebroken en afgevoerd en zal vervangen worden door een nieuwe bestrating. Zo worden de trottoirs, rijbanen, parkeervakken(terreinen) en de inritten aangelegd. Tevens wordt de openbare verlichting uitgebreid en daar waar nodig aangepast. Als laatste wordt de groenvoorziening, bomen en beplanting aangebracht.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden in uw straat kan het voorkomen dat u uw woning niet met motorvoertuigen kunt bereiken. Wij verzoeken u uw voertuig tijdelijk elders te parkeren. Alle woningen blijven zo veel mogelijk te voet bereikbaar. Daar waar mogelijk worden houten/kunststof loopschotten toegepast. Wij vragen om uw begrip voor de tijdelijke overlast.

Planning
De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. Op 24 april wordt met de werkzaamheden gestart.

Fase 1a Hielbijl – Gebint, vanaf nr. 26 t/m 44 is de eerste straat waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. De werkzaamheden zullen tot ca. 24 mei duren.
afsluiting parkeerterrein Gebint Van 5 t/m 9 juni zal de inrit naar de parkeerplaatsen, gelegen tussen de IJzertijd en Gebint worden afgesloten. Op dat moment worden de werkzaamheden ter hoogte van de ingang naar het parkeerterrein uitgevoerd.
Fase 2 Vanaf Paalspoor 1 tot aan kruising Gebint worden de werkzaamheden uitgevoerd van 5 mei t/m 8 juni
Fase 1b Vanaf Gebint 29 t/m 57, worden de werkzaamheden uitgevoerd van 24 mei t/m ca. 7 juli.
t/m ca. 8 juni.
Fase 3 Vanaf Gebint 59 t/m 81, worden de werkzaamheden uitgevoerd van 21 augustus t/m 6 oktober

Houdt u er rekening mee dat deze planning door weersomstandigheden of ander onvoorziene omstandigheden kan wijzigen. Indien er grote wijzigingen plaatsvinden in de planning, dan wordt u hierover geïnformeerd.

Ophalen kliko’s
De kliko’s kunnen op de gebruikelijke dagen en op de daarvoor bestemde aanbiedplaatsen worden aangeboden. De aannemer zorgt ervoor dat deze op een plaatst gebracht worden waar deze geleegd kunnen worden. Na leging zal de aannemer deze weer terug plaatsten op de op de gebruikelijke aanbiedplaatsen.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen betreffende het werk dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder van de gemeente Oosterhout, de heer Frank Kanters 0162 – 48 99 20 of via het Algemeen telefoonnummer gemeente Oosterhout 14 01 62. U kunt natuurlijk ook via www.oosterhout.nl of www.decontreie.nl uw vraag stellen. Naast deze bewonersbrief zal aannemer Schapers, die de werkzaamheden gaat uitvoeren, u middels een brief informeren over de uitvoering van de werkzaamheden. Heeft u vragen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de uitvoerder van de firma Schapers, de heer J .vd. Bliek 0651607212.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.