De gemeente is benieuwd naar uw ervaringen met de WMO

De gemeente is benieuwd naar uw ervaringen met de Wmo

Gemeente Oosterhout houdt jaarlijks een onderzoek naar de ervaringen van cliënten met hun Wmo-voorziening(en). Dit jaar heeft de gemeente onderzoeks- en adviesbureau Triqs uit Zwolle gevraagd het onderzoek uit te voeren. Voor dit onderzoek worden mensen benaderd die in 2016 gebruik hebben gemaakt van een vorm van ondersteuning via de Wmo. Het kan bijvoorbeeld gaan over begeleiding, over het gebruik van deeltaxivervoer of een traplift in uw woning.

Hoe kunt u deelnemen?
Als u gebruik maakt van een Wmo-voorziening dan is de kans groot dat u in april/mei een brief met vragenlijst en retourenveloppe ontvangt. In de brief staat aangegeven wat de uiterlijke datum is voor het (kosteloos) opsturen van deze ingevulde vragenlijst. Het is ook mogelijk om de vragenlijst online in te vullen als u dat prettiger vindt. In de brief is beschreven hoe dit werkt.

Belangrijk dat iedereen meedoet
Het is van groot belang dat zoveel mogelijk mensen meewerken. De resultaten van het onderzoek zijn belangrijk voor ons én voor u. Op basis van de resultaten kunnen wij namelijk ons beleid en onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op de behoeften van de inwoners.

Uw antwoorden hebben geen invloed op uw ondersteuning
Voor alle duidelijkheid: dit onderzoek heeft géén invloed op de zorg en/of ondersteuning die u ontvangt. We willen alleen weten hoe uw ervaringen zijn met de ondersteuning.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.