Start herbouw clubgebouw VV Oosterhout

Start herbouw clubgebouw VV Oosterhout

De gemeente Oosterhout en VV Oosterhout zullen op zondag 23 april om 14:00 het startsein geven voor de herbouw van het clubgebouw op sportpark de Contreie. Dit zal gebeuren vlak voor de aftrap van de stadsderby VV Oosterhout – TSC die om 14:30 aanvangt.

Na enkele maanden van veel overleg achter de schermen zijn de onderhandelingen met de experts en verzekeraars inmiddels in een dusdanig vergevorderd stadium dat er overeenstemming is bereikt over de hoogte van het schadebedrag.

De projectleiders voor de herbouw namens de gemeente Oosterhout (Edgar Blokker) en VV Oosterhout (Clemens Piena) zijn met dit onderhandelingsresultaat vervolgens tot een akkoord met de aannemer (Willemsz bouwbedrijf) gekomen. Die heeft aangegeven het clubgebouw voor dat schadebedrag in de originele staat te kunnen herbouwen.

Wethouder Marian Witte zal namens de gemeente Oosterhout samen met de voorzitter van VV Oosterhout Bert-jan de Ronde het officiele startsein geven. Daarmee zal het vele werk van achter de schermen verplaatst worden naar werk voor de schermen en zal langzaam, maar zeker, het nieuwe clubgebouw wederom als een markant punt op 1 van de toegangswegen van Oosterhout herrijzen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.