Parkfeest zondag is familiedag!

Toontje Lager, Jonna Fraser, Vaderdaglunch en veel straattheater

Parkfeest zondag is familiedag

Zondag 18 juni is het Vaderdag en dus pakt het Parkfeest zoals vanouds weer uit met een echte familiedag. Het programma start met een lunch in Slotpark-Oost. Vervolgens barst in beide parken het feest los. Een lekker afwisselende line-up op de drie podia en door het hele park is er straattheater of staan er leuke attracties voor jong en oud. Springkussens, schminken, bijzondere bierenbar, een wijnbar, poppenkast, Bombastbier en natuurlijk heel veel muziek! De toegang op de zondag is net als andere jaren gratis, voor sommige attracties vragen we kleine bijdragen, want uiteindelijk is deze dag bedoeld voor het inzamelen van geld voor onder andere de Mienushal.

Slotpark-West
In het Slotpark-West zullen vanaf 13.45 uur artiesten optreden op Podium 1 en 2. Het programma start met optredens voor de allerkleinsten, waarbij alle (groot)ouders natuurlijk uitgenodigd zijn om lekker mee te doen. In de loop van de middag bouwt het programma zich op naar artiesten die ook de tieners en twintigers zullen aanspreken. De avond trakteren we onze bezoekers op een gouwe ouwe en sluiten we af met een heerlijk feest.

Line-up Slotpark-West*
13.45​Podium 2​Ageeth de Haan met Dag zon, dag zee
14.15​Podium 1​One Two Trio Kindershow
15.00​Podium 2​Windup Space
15.45​Podium 1​Dan Owen (UK)
16.30​Podium 2​Jonna Fraser (Winnaar 3FM talent award 2017!)
17.15​Podium 1​Orange Skyline
18.00​Podium 2​Rob Dekay
18.45​Podium 1​Toontje Lager
19.45​Podium 2​Shary-An
20.45​Podium 1​Popgunnn

Slotpark-Oost
In het Slotpark-Oost start het programma om 13.00 uur met een Vaderdaglunch. Kaarten hiervoor zijn vanaf 12 mei verkrijgbaar bij Bakkerij de Jong (Rulstraat). Na de lunch start in Slotpark-Oost de muziek op Podium 3.

Line-up Slotpark-Oost*
13.00-13.45​Bezwaren Fanfare (straatmuziek)
13.45-14.30​Senna Black

15.00-15.45​Bezwaren Fanfare (podiummuziek)
16.30-17.15​Darlyn
18.00-18.45​Jan Rot met An + Jan Vakantiealbum

*de tijden en volgorde kunnen door omstandigheden wijzigen.

Straattheater en attracties
Door het hele Slotpark zal straattheater aanwezig zijn en zijn er diverse attracties. Schmink, akoestische optredens, poppenkast, kinderspeelparadijs, verschillende foodtrucks en tentjes waar je lekker eten en drinken kan proeven. Ook schenken we in onze Oostbar Bombastbier. Gedurende de dag is het mogelijk om voor een klein bedrag lekker te eten in het ‘Eerst-eten-laantje’. U hoeft dus tussendoor niet naar huis.

Parkfeest.nl
Meer informatie over de artiesten en het straattheater staat op www.parkfeest.nl. Daar staat tevens informatie over de line-up en kaartverkoop voor de zaterdag- en vrijdagavond. Er zijn voor beide avonden nog kaarten, maar het gaat snel. Wacht niet te lang!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.