Hartelijk ontvangst bij Syrisch bedankfeest in de Bunthoef

Hartelijk ontvangst bij Syrisch bedankfeest in de Bunthoef

Ondanks de drukte was het vanavond een warm ontvangst bij de Bunthoef. Tafels vol met Syrische lekkernijen zagen er uitnodigend uit. Aan het begin van de avond werd er een speech gegeven om iedereen te bedanken. De oorlog in het thuisland van de vluchtelingen gaf geen hoop op leven en heeft zo zijn littekenen achtergelaten op het leven van de Syriërs, daarom is de dankbaarheid voor de veiligheid die Oosterhout hun heeft geboden groot. Al en al was het een sfeervolle avond met veel muziek en dans. Volgende keer bij ons!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.