Oosterhout Vandaag van zaterdag 29 april 2017

Oosterhout Vandaag van zaterdag 29 april 2017

Ook deze zaterdag kon u weer luisteren naar een zaterdagse editie van OosterhoutVandaag. Presentator Ad Evers ontving vanaf 15.00 uur weer een keur aan gasten.

Maar eerst onze excuses voor het feit dat we kampten met een computerstoring aan het begin van de uitzending waardoor een schakeling met de studio niet vlekkeloos verliep. Dus mocht u tot vanavond laat nog licht zien branden in de ORTS studio, dat zijn dan waarschijnlijk de technische mensen van de ORTS die de oorzaak van dit probleem trachten te achterhalen en op te lossen.

Eerste onderwerp was de alweer 15de editie van de Kaaienloop. Het hardloopevenement voor jong en oud, topsporter of amateurloper, voor individu of bedrijf. Niels Rutte, Robert Luttikholt en Twan Verhoeven vertelde alle ins en outs van de komende jubileumeditie die op zaterdag 13 mei 2017 gelopen wordt. Op www.kaaienloop.nl vindt u alle informatie.

Daarna sprak Ad Evers met Martin Schumacher en Chris Bakker van Voormalig Uitgezonden Militairen Oosterhout (VUMO) over 4 mei. De vereniging van veteranen vindt het belangrijk om minimaal een keer per jaar stil te staan bij hen die gevallen zijn in een oorlogsconflict of tijdens een vredesmissie. VUMO heeft daarom een groot aandeel in de officiële herdenking die op 4 mei in het stadspark plaatsvindt.

In het tweede uur van Oosterhout Vandaag op Zaterdag sprak Ad met Joop Beekman van Gospelkoor Gospel Faith Singers. Hij kwam vertellen over de jaarlijkse gospelworkshop die dit jaar wordt georganiseerd op 21 mei 2017. Ditmaal zullen ze, aansluitend aan de workshop, voor diegenen die dat leuk vinden, de ingestudeerde nummers zingen in de jeugddienst daarna.
U kunt zich aanmelden via info@faithgospelsingers.nl of telefonisch via onze secretaris Petra Siemons tel: 0162-450975.

Laatste gasten waren vertegenwoordigers van de parel van Oosteind, OVV’67. Deze club bestaat dit jaar 50 jaar. En dat gaat groots gevierd worden. Voorzitter van de jubileumcommissie, William Krijnen bestuurslid Tim Hell en Pr-man Aaron Klijs kwamen alles vertellen over het aanstaande jubileum en ale festiviteiten die daar omheen zijn gepland. Maar ook sprak men over de voordelen en nadelen van een kleine dorpsclub zijn.

Ad Evers presenteerde de uitzending. Wim Wilthagen zat achter de knoppen en Peter de Hoogh voorzag de gasten van een kopje koffie. U kunt deze uitzending terugluisteren via de uitzending gemist functie op onze website;: orts.nl

Tot volgende week!


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.