Lente Fietstocht

Lente Fietstocht

Op zondag 7 mei organiseren wij een gezellige Lente fietstocht. U kunt kiezen tussen 20 of 40 kilometer fietsen in het buitengebied van Oosterhout. Op de route kunt u een themalocatie bezoeken.

Inschrijven kan vanaf 10.00 uur tot 13.00 uur bij sportpark Slotbossetoren aan de Kasteeldreef in Oosterhout of vanaf onze tweede locatie, van Oosterhout Bikes & Sport, Oosterhoutseweg 129 in Teteringen. U kunt vanaf beide plaatsen direct na inschrijving starten.

Deelname kost € 5,- per persoon (pinnen is mogelijk). Hiervoor ontvangt u een routebeschrijving, iets lekkers voor onderweg, toegang tot de themalocatie en u maakt kans op de dagprijs. Bovendien steunt u met uw bijdrage ons goed doel voor 2017, het MEK.

Kinderen tot 16 jaar fietsen gratis mee. Steppers en wandelaars zijn ook welkom.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.