Zandsculpturen in winkelcentrum Arendshof in Oosterhout

Zandsculpturen in winkelcentrum Arendshof in Oosterhout

Na het overweldigende succes van vorig jaar, wordt er ook dit jaar op professioneel niveau gewerkt aan zandsculpturen in het overdekte winkelcentrum Arendshof in Oosterhout. Vanaf 7 mei start de opbouw van de vele verschillende sculpturen. Afgelopen jaar leverden de zandsculpturen al veel enthousiaste reacties op van winkelend publiek en van toeristen uit de omgeving.

In 2016 stonden er in het winkelcentrum verschillende zandsculpturen in allerlei soorten en maten. Van de bekende Buurman en Buurman tot aan Pippi Langkous en van Europese architectuur tot een reis door Europa. Achter ieder zandsculptuur zit een uniek verhaal. Vanaf 25 juli tot en met 30 oktober zijn de sculpturen te bewonderen. Uiteraard kunt u al eerder een bezoekje brengen van het winkelcentrum om de voortgang van deze kunstwerken te bekijken.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.