Baby, dreumes en peuter diplomazwemmen!

Baby, dreumes en peuter diplomazwemmen!

Op 10, 11 en 12 mei vindt het diplomazwemmen voor de kleintjes weer plaats. Op deze dagen worden ze naar aanleiding van hun zwemkunsten beoordeeld en beloond met een gaaf diploma. De tijden zijn op alle dagen van 09:00 tot 09:30 uur (baby), 09:30 tot 10:00 uur(dreumes) en 10:00 tot 10:30 uur.

Haalt jouw kindje zijn/haar kikkervisje-, zeester-, eendje-, zeepaard-, krokodil- of dolfijndiploma? Welk diplomaatje dat wordt zal bepaalt worden door het niveau van ieder kindje. Bij elk dierendiploma horen verschillende watervaardigheden.

Diplomakosten
€ 2,50 per diploma

Let op: de behaalde diploma’s zijn de daar op volgende week bij de receptie van de Warande af te halen. Dus niet direct na de diploma-zwemles.

Heb je al ruimte gemaakt in de prijzenkast?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.