Parkfeest Festifans zijn sponsor van Oosterhoutse goede doelen

Parkfeest Festifans zijn sponsor van Oosterhoutse goede doelen
Profiteer tot en met 15 mei van Festifan-voordeel

Ben jij ook fan van het Parkfeest, maar heb je nog geen passe-partout aangeschaft voor vrijdag 16 & zaterdag 17 juni? Word dan Festifan! Met de Festifan-bijdrage van € 17,50 ondersteun je de goede doelen in Oosterhout én profiteer je van een aantal Festifan-voordelen. Je kunt namelijk nog tot en met 15 mei jouw Festifan-kaarten online bestellen voor slechts €33,- per passe-partout, in plaats van €39,- in de losse verkoop. Mocht je ook wat vrienden willen uitnodigen; je kunt maximaal 10 passe-partouts per Festifan-bijdrage bestellen. De kaarten worden bij je thuis afgeleverd en je kunt gebruik maken van de speciale Festifan-ingang. Bovendien ontvang je een plas-partout (11x gratis naar toilet). Festifan worden? Ga naar www.parkfeest.nl/festifans-tickets.

Parkfeest Oosterhout – waar je iedereen kent! 21e editie op 16, 17 & 18 juni 2017
Ooit begon het Parkfeest in Oosterhout als een eenmalig evenement voor het behoud van de bouwhal waar carnavalswagens worden gebouwd, de Mienushal. In 20 jaar tijd is het uitgegroeid tot een meerdaags muziekevenement met artiesten van (inter)nationale allure. In al die jaren werden er door de Stichting Parkfeest honderdduizenden euro’s uitgekeerd aan maatschappelijke en culturele doelen. Daar mogen we best trots op zijn in Oosterhout!

Het Parkfeest 2017 vindt plaats in het Slotpark op 16, 17 en 18 juni. Dat is het tweede weekend na Pinksteren. Het Parkfeest heeft een indrukwekkende staat van dienst als het aankomt op het boeken van de beste artiesten en bands. Dit jaar hebben we o.a. The Common Linnets, Nielson, Kraantje Pappie, Van Dik Hout, Kovacs en Jett Rebel op het podium staan, op zaterdag 17 juni. Vrijdagavond 16 juni is als vanouds een tribute-avond, met tributes aan o.a. Joe Cocker, Bruno Mars en Bob Marley. Zondag is traditioneel de Familiedag, met dit jaar o.a. Jonna Fraser, Toontje Lager, Dan Owen en de One Two Trio Kindershow. De toegang op zondag is gratis. Voor het gehele Parkfeest-programma kun je terecht op www.parkfeest.nl/programma.

Kaarten
Indien je geen Festifan wordt, zijn voor de vrijdag en zaterdag nog losse kaarten te koop bij de verkoopadressen in Oosterhout: Pondon Makan Yati (Heuvel), VVV (Torenstraat in de Bussel), Kapsalon Wim van Ginneken (Arkendonk) en Kantoorboekhandel Bourgonje (Zuiderhout). Kaarten voor de vrijdagavond kosten €11,50, voor zaterdagavond €27,50.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.