9 of 10 mei 2017 Militaire oefening in Oosterhout

9 of 10 mei 2017 Militaire oefening in Oosterhout

Het ministerie van Defensie meldt dat er een militaire oefening plaatsvindt in Oosterhout op 9 of 10 mei tussen 12.00-16.00 uur. Dit houdt in dat er parachute gesprongen wordt en dat de militairen landen op het privéterrein van een boer. Met deze agrariër is hierover een overeenkomst gesloten. Aan de oefening doen 12 personen mee met ondersteuning van drie (militaire) voertuigen.

Tijdens deze oefening wordt er géén gebruik gemaakt van oefenmunitie. Indien u vragen heeft, kunt u bellen naar H. Lambooij, Staf Onderofficier Schietbanen & Oefenterreinen, op telefoonnummer (040) 266 50 47.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.