Rien Rullens 68 jaar vermist in Oosterhout

Rien Rullens 68 jaar vermist in Oosterhout

Meneer Rullens is vanaf huis weggegaan. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Vermoedelijk rijdt hij in een witte personenauto Renault Twingo, kenteken 23 NKK 7.Hij is kalend, draagt een grijs ringbaardje en heeft een moedervlek op zijn rechterwang.

Rien Rullens
Meneer Rullens was gekleed in een zwarte joggingbroek met aan de bovenkant een rood/witte opdruk en grijze strepen aan de zijkanten. Verder droeg hij een zwarte jogginghoodie met op de borst een groen/rood/witte opdruk en zwarte slippers met sokken.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.