Motorrijder beroofd en mishandeld door viertal mannen in Den Hout

Motorrijder beroofd en mishandeld door viertal mannen in Den Hout

Een 58-jarige Italiaan werd woensdagmiddag 10 mei rond 14.00 uur op de Haasdijk beroofd en mishandeld. De vier daders wisten te ontkomen. De politie roept getuigen op zich te melden.

Het slachtoffer parkeert die middag zijn motor op een parkeerplaats aan de Haasdijk voor een sanitaire stop. Vier mannen staan eveneens op deze locatie. Als hij vervolgens terugkeert naar zijn rijwiel, haalt een van de mannen goederen uit zijn reistas. Deze man houdt een mes vast. De Italiaan loopt op de man af en grijpt hem vast. Een tweede dader slaat de motorrijder hierop tweemaal met een ploertendoder op het lichaam. Het slachtoffer valt hierdoor op de grond. De vier daders rennen vervolgens over de naastgelegen akkers weg in de richting van Den Hout. De man rijdt hierna met lichte verwondingen naar het politiebureau waar hij aangifte doet.

Signalement daders
Vier mannen
Noord-Afrikaans uiterlijk
17 t/m 30 jaar oud
1.70m – 1.75m lang
Allen kort krullend, zwart haar
Allen droegen een blauwkleurige jeans
Een dader droeg een groene trui en een rode pet voorzien van een gele letter
Een dader droeg een oranjekleurige jas
Een dader had opvallende littekens onder beide ogen
Getuigenoproep
De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.